MaraViglia - Μελέτη Διακόσμησης Εσωτερικού Χώρου - Cafe Patisserie - illectus.gr

MaraViglia

MaraViglia στα ιταλικά σημαίνει κάτι που το θαυμάζεις.

Στο νεοδημιουργημένο coffee & dessert MaraViglia παρατηρητές και πελάτες μπορούν να θαυμάσουν μια Γκαλερίστικη και συνάμα Pop αισθητική.

Λευκές επιφάνειες, πίνακες μοντέρνας ζωγραφικής, αντικείμενα εποχής τραπέζια με ρόδες ποδηλάτου και πολύχρωμα καθίσματα διεγείρουν την περιέργεια και το ενδιαφέρον. Σε minimal ύφος, τσιμεντένιες στρώσεις απλώνονται στο δάπεδο και στα ψηλά τραπέζια του καταστήματος.

Απαρατήρητη δεν περνάει ακόμα η κυλινδρική φιγούρα μιας επιβλητικής κολόνας με στίγματα, μπαλώματα, στόκους και χρώματα που παραπέμπουν στο παλιό και ατημέλητο. Το βλέμμα όλων δεν θα προσπεράσει εύκολα το σωληνωτό φωτιστικό, μια industrial αρθρωτή κατασκευή από μεταλλικούς σωλήνες και λάμπες του παλιού καλού καιρού.

Το MaraViglia έχει άποψη και προσωπικό στύλ όπως συνηθίζουν να λένε επισκέπτες του.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Villas Αμμουλιανή - Design - Σχεδιασμός Κατοικίας - illectus.gr

Villas, Αμμουλιανή

Ο Σχεδιασμός των κατοικιών έγινε στα πλαίσια της νησιωτικής ατμόσφαιρας.

Μελετήθηκαν και κατασκευάστηκαν από την αρχή ανεξάρτητες κατοικίες σε ένα ιδιόμορφο περιβάλλον όπου η άγρια βλάστηση και μεγάλη κλίση του οικοπέδου αποτέλεσαν πρόκληση για την θεμελίωση και την αποπεράτωση της κατασκευής.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην αμεσότητα προς τον χώρο στάθμευσης αλλά και στον προσανατολισμό των κύριων χώρων τους προς τη θάλασσα.

Η κάθε κατοικία χωρίστηκε σε δύο λειτουργικά επίπεδα. Οι κατοικίες εντάχθηκαν πλήρως στο νησιωτικό περιβάλλον μετά από την επένδυση του κύριου κτιριακού όγκου με ντόπια πέτρα και ξύλα.

Σημείο αναφοράς από το εσωτερικό των κατοικιών, ο ορίζοντας στη θάλασσα και το αθωνικό όρος. 

Επικοινωνήστε μαζί μας
Boho House - Αρτιστική Μελέτη Διακόσμησης Εσωτερικού Χώρου - Σπιτιού - illectus.gr

Boho House

Boho style είναι ένας συνδιασμός ελεύθερων διακοσμητικών ρυθμών και αρχιτεκτονικών στοιχείων για χώρους με προσωπικότητα.

Το καλοκαίρι του 2013 η iLLectus υιοθετώντας boho στοιχεία έστησε ένα περιβάλλον αρτίστικης αισθητικής.

Η έρευνα, ο σχεδιασμός και η τακτική συζήτηση με τους πελάτες μας οδήγησαν στο σχηματισμό μιας ιδιόμορφης διακοσμητικής μελέτης. Υλικά και επιφάνειες φροντισμένα με λεπτότητα υλοποίησαν την μελέτη μας.

Έτσι, η χρήση του τσιμέντου σε παστέλ χρωματισμούς, το σκουριασμένο μέταλλο τοποθετημένο σε επίλεκτες θέσεις και τα ημίλευκα αδρά σανίδια αποτέλεσαν τα στοιχεία του αναδημιουργημένου χώρου. Παράλληλα, έπιπλα σε vintage ύφος, αντικείμενα με country χαρακτήρα και industrial λεπτομέρειες οργάνωσαν μια έντεχνη και φιλική ατμόσφαιρα.

Τώρα, λίγο καιρό μετά την ολοκλήρωση της κατοικίας, οι ιδιοκτήτες τονίζουν πως το να βιώνεις μέσα σε ένα τέτοιο περιβάλλον είναι εμπειρία ζωής!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Μελέτη Διακόσμησης Εσωτερικών Εξωτερικών Χώρων - illectus.gr

Μελέτη Διακόσμησης

Αναλαμβάνουμε τη μελέτη της διακόσμησης, την επίβλεψη και την κατασκευή σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους. Βασικό κριτήριο σχεδιασμού στους χώρους που διακοσμούμε είναι οι καθαρές γραμμές, η σύγχρονη αισθητική, η λειτουργικότητα και η δημιουργία χώρων με προσωπικότητα.

Η Μελέτη Διακόσμησης μπορεί να εμπεριέχει λίγα ή και όλα τα παρακάτω στάδια:
 • Συζήτηση, Φωτογράφιση και αποτύπωση του χώρου
 • Έρευνα, σχεδίαση της κάτοψης του χώρου και επικοινωνία με τον πελάτη
 • Τελική σχεδίαση κάτοψης, όψεων και κατασκευαστικών σχεδίων ή βιομηχανικό σχεδιασμό (Σχέδια εξειδικευμένων κατασκευών)
 • Χρωματική πρόταση και πρόταση διακοσμητικών υλικών
 • Μελέτη φωτισμού
 • 3D φωτορεαλιστική απεικόνιση (Η απεικόνιση που προβάλλει το τελικό αποτέλεσμα δηλ. τον χώρο μετά την αποπεράτωση της κατασκευής)
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ενεργειακή Μελέτη - Αναβάθμιση - illectus.gr

Ενεργειακή Αναβάθμιση

Οι ενεργειακές μελέτες αποτελούν ένα εξειδικευμένο κλάδο πάνω στον οποίο έχουμε την γνώση και την κατάρτιση.

Οι εν λόγω μελέτες και πιστοποιήσεις ταξινομούν πολύτιμα στοιχεία του κτιρίου με σκοπό την βελτίωσή του και την μείωση των ενεργειακών του απαιτήσεων.

Η ενεργειακή αναβάθμιση με βάση τα στοιχεία μιας καλά συνταγμένης ενεργειακής μελέτης έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα :
 • Μικρότερο κόστος λειτουργίας του κτιρίου
 • Προστασία του περιβάλλοντος
 • Βελτίωση εσωτερικού κλίματος της κατοικίας και ποιότητας ζωής
 • Αύξηση της αξίας του ακινήτου λόγω των μειωμένων λειτουργικών εξόδων. (Η Υψηλή ενεργειακή κλάση η οποία αυξάνει την αξία του ακινήτου είναι η ενεργειακή κλάση B και μεγαλύτερη από αυτή)
Επικοινωνήστε μαζί μας
Αρχιτεκτονική και Στατική Μελέτη - illectus.gr

Αρχιτεκτονική και Στατική μελέτη

Το γραφείο της ILLectus μελετάει προσεκτικά την αρχιτεκτονική και στατική μελέτη κτιριακών έργων, εκδίδει οικοδομικές άδειες και οργανώνει το δομικό έργο μέχρι την αποπεράτωση της κατασκευής.

Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη αρχιτεκτονικών σχεδίων, την έκδοση οικοδομικής άδειας και την πλήρη κατασκευή του έργου. Τα έργα αφορούν κατοικίες, κτιριακά συγκροτήματα, κτίρια γραφείων, επαγγελματικούς, βιομηχανικούς και βιοτεχνικούς χώρους κ.λπ.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Ανακαινίσεις - illectus.gr

Ανακαινίσεις

Αναλαμβάνουμε την πλήρη ή ακόμη και τη μερική ανακαίνιση της κατοικίας σας ή του επαγγελματικού σας χώρου, από τον σχεδιασμό έως την κατασκευή και την ολοκλήρωση του έργου. 

Σας προτείνουμε ιδέες και ευέλικτες λύσεις, για την βέλτιστη οργάνωση, εργονομία και διαρρύθμιση του κάθε χώρου. Σας παρουσιάζουμε εναλλακτικές λύσεις διακόσμησης, χρησιμοποιώντας σύγχρονα υλικά και χρωματισμούς που ανανεώνουν καθολικά το χώρο σας.

Πακέτα προσφοράς ανακαίνισης χώρου, αθροίστε τα πακέτα του ενδιαφέροντός σας και προσεγγίστε το κόστος της δικής σας ανακαίνισης  (δωρεάν αποτύπωση, φωτογράφιση και σχεδίαση)  :

 1. Ανακαίνιση κ. εισόδου, θωρακισμένη πόρτα από : 490€
 2. Ανακαίνιση εσωτερικής πόρτας (laminate) από : 190€
 3. Ανακαίνιση μπαλκονόπορτας μεσαίου μεγέθους (από λευκό pvc με ρολό και κουνουπιέρα) από : 690€
 4. Ανακαίνιση κουζίνας 6 τρέχοντα μέτρα (3 μέτρα πάγκος κουζίνας με νεροχύτη και βρύση και 3 μέτρα αναρτώμενα ντουλάπια με συρταρωτό απορροφητήρα) από : 1490€
 5. Ανακαίνιση μπάνιου μεσαίου μεγέθους (Πλακάκια, είδη υγιεινής, καθρέφτης και φωτιστικό) από : 1390€
 6. Ανακαίνιση χρωματισμοί, εσωτερικά, διαμερίσματος 70μ2 από : 960€
 7. Ανακαίνιση πλακάκια,εσωτερικά, διαμερίσματος 70μ2 από : 1690€
Επικοινωνήστε μαζί μας